Norges største og eldste allmennkulturelle tidsskrift. I Samtiden skriver landets
skarpeste penner om politikk, litteratur og samfunnsspørsmål. Bestill abonnement her

Samtiden 4 / 2017

Nytt Samtiden: REVOLUSJON

Hundre år etter den russiske revolusjon spør Samtiden: Hva er vilkårene for regimeendring i ulike land i dag? Og hva er de viktigste «revolusjonene» som pågår på andre områder enn politikken, som naturvitenskap, teknologi, økonomi, filosofi, etc.?

Revolusjonsnummeret lanseres på Litteraturhuset mandag 4/12. Hovedgjesten er Jack Goldstone (PhD Harvard), verdens kanskje fremste ekspert på revolusjoner som fenomen. Han vil fortelle om hvorfor revolusjoner oppstår, hvorfor de lykkes eller mislykkes og hvor i verden vi kan vente oss regimeendring i nær fremtid. Dessuten blir det korte samtaler om Russland, Nord-Korea og teknologi, det blir borsjtsj og russisk revolusjonsmusikk. Du kan melde deg på her:  https://www.facebook.com/events/128158551200226/

Velkommen!

Christian Kjelstrup
Redaktør


Samtiden