ANNONSØRINNHOLD

Medier og Ledelse søker flere journalister

av: Redaksjonen
Publisert: 18. mars 2022 kl 13.29
Oppdatert: 18. mars 2022 kl 14.18

Medier og Ledelse har 25 ansatte, holder til i Oslo sentrum og gir ut syv publikasjoner. Blant disse er Samtiden, Dagens Perspektiv og KuturPlot.

Samtiden ble i fjor kåret til landets beste tidsskrift. Samtiden skal utfordre rådende paradigmer og ta pulsen på tiden, ved å belyse trender, ideologiske strømninger og fenomener i samfunnet som påvirker menneskers livsvilkår og eksistens.

KulturPlot.no er et bredt kulturmagasin med daglige nyhetsoppdateringer for et kulturinteressert publikum og aktører i den profesjonelle del av kulturbransjen.

Dagens Perspektiv dekker ledelse og arbeidsliv.

Journalister/redigerer

Samtiden trenger en språksterk journalist som kan samarbeide med våre skribenter, redigere essays og publisere tekster på nett og i sosiale medier.

KulturPlot trenger en nyhetsorientert journalist med innsikt i kulturlivet i et halvt års vikariat.

Dagens Perspektiv trenger en journalist som har erfaring og faglige forutsetninger for å skrive om ledelse, økonomi, strategi og arbeidsliv.

I vårt lite byråkratiske miljø er det kort avstand mellom ide og gjennomføring. Vi søker selvgående journalister som liker allsidige oppgaver – som behersker alt fra raske nyhetssaker til større reportasjer og intervjuer.

Vi legger stor vekt på at de vi ansetter skal ha innsikt i publisering på nett og henge med i de teknologiske endringene som skjer i mediebransjen.

Vår ambisjon er å publisere stoff som leses av beslutningstakere, fagfolk og mennesker med appetitt på å forstå samfunnet og tiden vi lever i.

Informasjon om stillingen

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 28. mars

Stillingstype

Medier og Ledelse AS utgir den digitale dagsavisen Dagens Perspektiv, Dagligvarehandelen, nettstedet Velferd og magasinene KulturPlot, Reiseliv1, Matindustrien, Convenience og Servicehandelen. Vi driver også Bram design, som leverer grafiske tjenester til en rekke kunder. Vi er 25 ansatte og holder til i romslige, nyoppussede lokaler i Grubbegata 14 i Oslo.

Kontaktinformasjon:

Vil du vite mer om stillingene, kan du kontakte:

  • Sjefredaktør Magne Lerø , tlf: 905 37 613
  • Samtiden-redaktør Christian Kjelstrup, tlf: 911 15 544
  • redaktør i Dagens Perspektiv Knut Petter Rønne, tlf: 970 12 837
  • klubbleder Camilla Brugrand, tlf: 936 72 254

Send søknad å snart som mulig og seinest innen 28. mars til rekruttering@medierogledelse.no.

Informasjon om stillingen
lør 19.03.2022 06:00
Stillingstype: Fast og vikariat
 
Arbeidssted: Oslo
 
Søknadsfrist: 28. mars