Topp 5 reklameartikler med logo

av: Bazoom group
Publisert: 16. mars 2022 kl 12.43
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Disse elementene er en fin måte å markedsføre virksomheten din på og øke merkevarebevisstheten. 

De er også en fin måte å vise kundene dine at du setter pris på virksomheten deres. Ved å tilby reklameartikler med logo til dine kunder, blir de mer enn bare kunder. De blir nemlig ambassadører. Se våre 5 beste tips til reklameartikler nedenfor. 

1 - T-skjorter er alltid bra

T-skjorter er en av de mest populære reklamevarene fordi de kan brukes av alle. De er også en fin måte å vise frem bedriftens logo eller slagord. T-skjorter kan massetrykkes og vil brukes stadig dersom de er komfortable og ser fine ut. Mange ønsker gratis t-skjorter i bytte mot at en går med de. 

2 - Caps er funksjonelle og stilige

Caps er en annen populær reklameartikkel fordi de er både funksjonelle og stilige. De er også en fin måte å holde bedriftens navn i sentrum. En stilig caps med logo er på øyenivå og leses av mange gjennom dagen. 

3 - Krus er alltid etterspurt

Krus er en flott reklameartikkel fordi de alltid er etterspurte. De er også en fin måte å markedsføre firmaets navn og logo på. Et krus kan benyttes for en kopp kaffe eller te, og det vil ofte være synlig på den ansattes skrivebord gjennom hele dagen. 

4 - Kalendere brukes hele året

Kalendere utgjør gode reklameartikler fordi de brukes hele året. De er også en fin måte å markedsføre firmaets navn og logo på. En kalender vil riktignok kastes bort etter året er omme, men så snart den er satt opp, blir den gjerne værende i sin plass et helt år også. 

5 - Penner er billige og spres raskt

Penner er gode reklameartikler fordi de er billige og enkle å distribuere. Du kan lage hundrevis av penner for bare noen tusen kroner. Det avhenger selvfølgelig litt av kvalitet også. De er også en fin måte å markedsføre firmaets navn og logo på. Ofte havner penner i andres hender, både med og uten vilje. 

Sammendrag

Så der har du det, våre fem beste reklameartikler med logo. Disse elementene vil garantert hjelpe deg med å få bedriftens navn der ute og øke merkevarebevisstheten. Takk for at du leste!