Fra øverst til venstre: Hans Martin Flasnes, Tormod Nordhøy, Marte Fløan Beisvåg, Ina Dahl, Lars Øvereng, Bjarte Ytre-Arne, Patrik Grønli, Martin Fossland, Adrian Tørring Haug, Marte Karoline Sollien og Lars Kristian Mathisen (nederst til venstre).
Foto
Norsk Revy

«Revy-Norge Rundt» med pilotsending på Otterøya

Publisert: 28. august 2021 kl 09.00
Oppdatert: 30. august 2021 kl 10.02

– Målet med at hele produksjonsteamet samlet seg i to hele dager, var å få en god gjennomkjøring av programmet vi skal levere på norgesturnéen.

Arrangementet skal vare i to dager, med kurs for ungdommer, revyforestillinger, spennende møter med revyfolk og lokale helter. Som en avslutning fra hvert stoppested, byr teamet i Revy-Norge Rundt på direktesending kl. 21.00 siste dagen.

Det er helt avgjørende at det gjennomføres en «trinn-for-trinn»-gjennomgang i forkant av et så stort prosjekt. Her har Otterøyas lokalbefolkning stilt opp på en fantastisk måte og gjort det mulig med en reell generalprøve.

Foto
Idéen bak prosjektet er å lage en programserie fra mange forskjellige steder i Norge med sterke revytradisjoner. Med revy som kjerne skal sendingene legge vekt på lokal historie, ildsjeler og stedsportretter – i tillegg til humoristiske innspill og konkurranser, sier daglig leder Ina Dahl i Norsk Revy. Foto: Norsk Revy.

Innholdet i sendingene vil variere, da en stor del av sendingen skal produseres underveis sammen med lokalbefolkningen. Det vil ikke være mulig å ha noe ferdigskrevet manus i dette prosjektet. Men rammene rundt er nå satt. Derfor ble det ekstra viktig å skape en mest mulig reell gjennomkjøring der det er mulig. Og en del av det, vil jo være og nettopp møte lokalt revylag, mennesker og viktige plasser på området. Med god hjelp fra lokale revyentusiaster på Otterøya, ble dette en nyttig generalprøve.

– Mange av oss har ikke jobba sammen før, men etter et par dager med nyttig testproduksjon føler jeg at vi er en godt sammenskrudd gjeng av revy-entusiaster med kompletterende spisskompetanse. Det er en ære og en glede å få være kaptein på dette superlaget, sier Bjarte Ytre-Arne, produsent.

Disse to dagene ble viktig for teamet som skal ut på turné: Det å bli kjent, ikke bare med hverandres kompetanse – men også som mennesker. Ved å lære om hverandres styrker, svakheter, interesser og ikke minst personligheter, får hver enkelt sin mulighet til å gjøre det de er aller best på og mest komfortable med. Da vil også gruppen som helhet styrkes og vi vil levere et godt sluttprodukt.

Foto
Norsk Revy har funnet på mye rart opp igjennom, men Norges lengste festival må være noe av det som er mest «toillåt». Jeg gleder meg til å reise rundt med denne høyst kompetente gjengen for å vise fram hvor mye bra revyfolk som bor i dette landet, sier Marte Fløan Beisvåg, programleder. Foto: Norsk Revy.

Revy-Norge Rundt hadde sin offisielle KICKSTART på Høylandet i juli. Selve turneen starter i Lakselv 22.september, med Kongsvinger som siste stoppested. Det beste revynummeret gjennom hele reisen vil få finaleplass i NM i revy – som arrangeres i Olavshallen 5.-6. november. Denne helgen blir en fest fylt med humor og latter. En skikkelig avslutning på Norges Lengste Festival!

Meld på ditt revynummer til turneen her: https://www.revyweb.no/registrering/

Bestill billetter til Olavshallen her: https://www.olavshallen.no/forestillinger/2021-02-15-nm-i-revy