Søk her
Sted
Oslo
Søknadsfrist
Kontakt
Kontaktperson
Per Mygland
Stillingstittel
Daglig leder
Mobil
926 02 146

Er du vår nye avdelingsleder for Fargespill i Oslo?

Avdelingsleder/produsent

Avdelingsleder for Fargespill Oslo vil bli en del av avdelingslederteamet i Stiftelsen Fargespill, ha personalansvar for de ansatte i avdelingen, og være produsent for våre årlige forestillinger og eventer, og ellers være ansvarlig for utviklingen av Fargespill i Oslo.

 

I Fargespill får du jobbe i et kreativt miljø med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Du skal jobbe sammen et profesjonelt kunstnerisk team, utvikle nye forestillinger, koordinere øvelser i samarbeid med teamet, og ellers jobbe med utvikling av Fargespill i Oslo. Du må være strukturert og en god nettverksbygger, da du har ansvar for både økonomi og finansiering.

 

Hovedoppgaver: 

·      Håndtere daglig drift og ledelse i avdelingen, herunder;

·      Personalansvar, økonomi-, finansiering- og budsjettansvar.

·      Ansvar for søknadsskriving og rapporteringer.

·      Kontakt med samarbeidspartnere.

·      Bygge nettverk og synliggjøre prosjektet lokalt og regionalt.

·      Produsent for forestillinger og eventer.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

·      Relevant utdannelse og erfaring.

·      God organisasjonsforståelse.

·      God kjennskap og nettverk innenfor samfunn og kultur.

·      God kjennskap og kunnskap om søknadsskriving og rapportering.

·      Interkulturell kunnskap og mangfoldkompetanse.

 

Personlige egenskaper:

·      Evne til å bygge tillit i ulike miljøer.

·      Stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne.

·      Strukturert og målrettet.

·      Kreativ, engasjert og innovativ.

 

Tiltredelse medio august 2023 (eller tidligere om mulig)

Noe reising, ettermiddags-, kvelds- og helgearbeid må påregnes.

6 måneders prøvetid.

Lønn etter avtale.

Om arbeidsgiveren

Om arbeidsgiveren

Fargespill startet i Bergen i 2004 som en enkeltstående forestilling under Festspillene i Bergen. Siden den gang har konseptet vokst betraktelig, og i dag består Stiftelsen Fargespill av tre scenekompanier i Bergen, Oslo og Bodø hver med nærmere 100 barn og unge med røtter fra om lag 35 land. Konseptet Fargespill er videre lisensiert til en rekke steder i Norge og per i dag finnes det Fargespillkompanier i 25 kommuner fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord.

Fargespill er i utgangspunktet et kunstnerisk prosjekt, men fordi konseptet dypest sett handler om hvordan vi møtes som mennesker, har det relevans i alle sammenhenger der relasjoner mellom mennesker er viktig. Fargespillmetoden, som er anerkjent av Høgskulen på Vestlandet som en pedagogisk metode, er grunnleggende for organisasjonen og framstår i dag mer aktuell enn noensinne, og vi jobber derfor kontinuerlig for å gjøre metoden tilgjengelig i skolen og ellers i samfunnet. Fargespill jobber for at hver enkelt skal finne sin plass og anerkjennes som en ressurs. Dette er viktig i hele organisasjonen/driften, fra de som jobber hos oss til de som er aktører i de ulike Fargespill kompaniene. Slik skapes en større forståelse og kunnskap om hverandre som mennesker, og setter fokus på mangfoldets muligheter.