I dette bokessayet tar naturfilosof Sindre Brennhagen for seg bøkene Til dyrene. Sannheten om norsk dyrevelferd (2023) av Norun Haugen og Hva vi spiser når vi spiser kjøtt. (2023) av Kristian Bjørkdahl og Karen V. Lykke. Illustrasjonsbilde.
Cornelius Poppe / NTB
Bokessay
Villedende fortellinger og ubehagelige sannheter om norsk kjøttindustri
Leser man dem opp mot hverandre, avtegnes et bilde av en næring som driver rovdrift på så vel mennesker som dyr. Ingen annen betegnelse enn «krise» kan brukes om tilstanden for norsk kjøttindustri.
Samtiden
Nett og papir
3 mnd
99,- 329,-
KJØP
Samtiden
Nett og papir
12 mnd
1299,-
KJØP
Samtiden
Nett
1 mnd
1,- 90,-
KJØP
Samtiden
Nett
12 mnd
999,-
KJØP