Artisten Robyn spiller på PIPfest 2022.
Foto
PIPfest

PiPfest lanserer de første artistene til neste års festival

Publisert: 19. juni 2021 kl 09.00
Oppdatert: 19. juni 2021 kl 09.19

Robyn, Skandinavias største popdronning er bekreftet til PiPfest 2022. Det er også legendene i Massive Attack, Cat Power, The Specials og DJ Shadow. 

– Pandemien har tatt fra oss mange gode fester og musikkopplevelser. Vi løfter nå blikket, igjen, og ser frem mot festivalsommer i 2022. Det skal hoppes i takt med The Specials og danses hemningsløst til Dancing on My Own med Robyn, sier Lars Tefre Baade, presseansvarlig for PiPfest.

Robyn er blant vår tids mest originale og suksessrike artister. Hun debuterte allerede som tenåring på tv, og gjorde internasjonal karriere med låter som «Do You Really Want Me (Show Respect)» og «Show Me Love». I 2005 ga hun ut det selvtitulerte albumet Robyn, et album som viste en mer moden musiker. 

Og videre har hun fortsatt med å levere hits på hits og posisjonert seg som en internasjonal elektropopdronning. Hun samarbeider med stjerner som Snoop Dogg, Diplo og våre egne norske popstjerner Röyksopp. Hun har bemerket seg som en fantastisk liveartist, laget gåsehudfremkallende poplåter, og er et viktig forbilde for mange. Av NME ble hun nylig kåret til tiårets beste låtskriver for hennes «uvurderlige bidrag og innflytelse på dagens poplandskap». 

En stor takk til lojalt publikum 

 Med dagens slipp gir vi oss selv et snev av håp, og vårt publikum noe å se frem til. Igjen. Festivalsommeren 2022 kommer til å bli den mest etterlengtede noensinne. Neste års PiPfest skal bli den beste i historien. Det skylder vi alle pipsters som har beholdt billetten sin fra 2020 og 2021, sier Baade.

Litt PiP i 2021 for ytterst få publikummere 

Men festivalen klarer ikke helt å vente til 2022. For å korte ned ventetiden inviterer PiPfest til konsertkvelder i Prindsen Hage i Oslo neste uke. 

Fra torsdag til lørdag: Tre kvelder og tre artister hver kveld. Med strenge restriksjoner blir dette svært ekslusivt. Kun 50 billetter er foreløpig tilgjengelig hver dag. De første billettene ble sluppet 11. juni.