Kunst

Foto: Eivind Lauritzen.

Galleri F15 søker ny direktør

Galleri F15 er inne i en spennende utvikling med ambisiøse planer. For å lede dette arbeidet og realisere F15s og MOMENTUM-biennalens fulle potensial, søker Galleri F15 ny direktør.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding skriver galleriet at «den nye direktøren må være kunnskapsrik og ha entusiasme for kunst og kultur generelt».

De legger dessuten vekt på kandidaten de ønsker seg er «en god organisasjons- og nettverksbygger, og evner å utvikle institusjonen både som et attraktivt reisemål, kulturell og historisk aktør og som et visningssenter for kunst. Dette krever evne til å se de iboende mulighetene i stedet og bygningsmassen, god forståelse for kunstfeltet og et strategisk syn på hvordan ambisjonene kan nås».

Av sin leder ønsker de at vedkommende «har en kreativ og trygg lederstil og relevant høyere utdanning».

Direktøren bør også være målrettet og tillitsskapende, i tillegg til «kunstnerisk kunnskapsrik og ha et bredt nettverk innen kunstfeltet».

Galleri F15 samhandler med flere ulike aktører, og den rette kandidaten må derfor kunne håndtere et komplekst vev av aktører. Personlig kvalifikasjon vil bli vektlagt, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS