Galleri MAP
Foto

Knutsen og taggeren: Øystein Dolmen og graffitikunstneren Jame One viser nye bilder i Galleri MAP to oktoberhelger på rad. Foto: Gitte Johannessen / NTB

Galleri MAP legger ned i desember – mens først vises nye verk av Dolmen og Jame One

Publisert: 7. oktober 2022 kl 14.42
Oppdatert: 7. oktober 2022 kl 14.42

Dolmen og gatekunstneren Jame One har stilt ut ved Galleri MAP flere ganger tidligere, men nå som galleriet skal legges ned blir de to kommende oktoberhelgene siste gang i Tøyengata.

De har ifølge gallerist Mari-Ann Pettersen «vært på arbeidsleir i den glade natur» siden sist, og det har resultert i verkene som blir å se helgen 14. og 16. oktober og 22. og 23. oktober.

Foto

Øystein Dolmen og Jame One har nye kunstverk å vise frem – og det skjer på Galleri MAP i Oslo to oktoberhelger på rad. Foto: Handout

De møttes første gang i Trondheim i 2015, og møttes over et medium som var nytt for Jame One, vant til å håndtere sprayboken, og Dolmen, som laget strektegninger på A4-ark: Lerretet. Dit flytter karakterene fra Dolmens Knutsen og Ludvigsen-galleri inn i bilder der Jame One har tagget, har NTB tidligere omtalt.

Galleri MAP har vist utstillinger av Raga Rockeren Michael Krohn, fotokunstneren og Jokke-trommeslageren May-Iren Aasen, Kaizers Orchestra sett gjennom kameralinsene til Paal Audestad og Terje Winterstø Røthing, og fotografer som Morten Andersen med Backstreet Girls-bilder, Janne Møller-Hansen med tidlige a-ha-bilder, for å nevne noen.