Karen Jo Fields på omslaget til sin nye utgivelse «This is No Time».
Foto
Voices of Wonder / Handout / NTB
Karen Jo Fields

Klar med fjerdealbumet – ti år etter forrige plate

Publisert: 16. august 2021 kl 14.34
Oppdatert: 16. august 2021 kl 14.34

– Det er et album om å gi slipp på fortiden og se fremover igjen. Samtidig er det en feiring av å komme sammen med bandet mitt, nye vennskap og å la musikken min få leve sitt eget liv uten å vite hvor dette vil ta meg, sier Karen Jo Fields i en uttalelse.

«This is No Time» slippes på Voices of Wonder, etter at Karen Jo Fields startet platekarrieren sin da Christer Falck brukte førstepremien sin fra tidenes første utgave av «Robinsonekspedisjonen» til å gi henne platekontrakt.

Debutalbumet «Embrace Me» kom i 2000, fulgt av Alarmprisnominerte «Chase The Blue» i 2003 og «In Your Pages» i 2005. Det vanket også en EP, «4 Songs», i 2011.

Hun gjorde også en duett med Pål Angelskår i Minor Majority på «Dancing In The Backyard» i 2002, den første av flere samspill – der den nyeste er å høre på bandets årsferske album i låten «Julia Jacklin's Voice».

Først å høre fra det nye albumet er tittelsporet, som blir å høre førstkommende fredag og som ifølge Fields er «både chille sommervibber og en invitasjon til å beholde intimiteten og friheten det gir oss, også vel over i de mørke månedene». Som resten av albumet er det Tobias Flottorp Heltzer i Lazersverd Studio.

Ifølge plateselskapet er Karen Jo Fields tobarnsmor, jobber med barneomsorg, og studerer for å bli lærer.