Det blir ingen julekonsert med D.D.E. i Oslo Spektrum i år.
Foto
Heiko Junge / NTB

D.D.E. avlyser julekonsert

Publisert: 22. september 2021 kl 07.28
Oppdatert: 10. november 2021 kl 18.57

4. desember skulle D.D.E. stått på scenen i Oslo Spektrum. Men nå er konserten avlyst, og bandet begrunner det slik i en uttalelse: «Selv om smitteverntiltak og nåværende begrensninger oppheves i høst, er det ikke tilstrekkelig tid for arrangør å forberede et så stort arrangement».

En konkret dato ville imidlertid betydd mye for det populære bandet, opplyser D.D.E.-bassist og daglig leder for Rai Rai Entertainment Eivind Berre til TV 2:

– Da hadde vi kunnet begynt å markedsføre det vi skal gjøre i år på en normal måte. Det tør vi ikke enda, fordi vi vet ikke om det er å kaste penger ut av vinduet. Det er frustrerende for oss alle at det ikke kommer en slik dato. Men så skjønner man at man prøver å slippe å reversere det man først har satt i gang. Vi er drittlei det også.

Administrerende direktør i Oslo Spektrum, Per-Ole Moen, sier til kanalen at det er på høy tid at de siste restriksjonene blir sluppet opp på. Også han er klar på at det ville vært til stor hjelp med en konkret dato.

– Da vet man hva man kan planlegge for, også kan man avgjøre om man enten vil arrangere et nedskalert arrangement innenfor de gjeldende smittevernrestriksjonene eller utsette arrangementet til etter datoen som er satt for gjenåpning, Man kan være misfornøyd eller fornøyd med datoen som settes, men når man ikke aner, opplever man at man planlegger litt i blinde, sier Moen.