Freddy Kalas er i ferd med å spille inn et nytt album med roligere musikk. Foto: Javad Parsa / NTB.

Freddy Kalas gleder seg til å vise frem andre musikalske sider i «Hver gang vi møtes»

Publisert: 22. desember 2022 kl 13.40
Oppdatert: 22. desember 2022 kl 13.40

­Men festmusikk er en betegnelse han er lite begeistret for.

– Musikken min er verken rølpemusikk eller festmusikk, som anmelderne gjerne kaller det. «Jovial» og «Vibber» er ikke festsanger, påpeker Freddy Kalas – som ifølge TV 2 kan skilte med over 450 millioner streams på digitale strømmeplattformer.

Rett over nyttår er han å finne i TV 2s «Hver gang vi møtes», sammen med Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger, Ingebjørg Bratland, Kristian Kristensen, Isah og Emma Steinbakken. Han kan røpe at det er Bratland med sin folkemusikkbakgrunn som trår til med «En pinne for landet», monsterhiten hans fra 2014.

– Det var noe nytt, og utrolig gøy med kveding i introen. Det var godt å få låten litt nedpå, sier Freddy Kalas, som selv gleder seg til å vise frem flere sider av seg selv i musikkrealityen.

– Jeg er veldig glad i mange sjangre. Som artist har jeg vært allsidig og sunget både pop, R & og soul, selv om varemerket mitt er blitt munter, norsk allsangpop.

Derfor er det blitt lite roligere musikk, det han kaller «nedpå». Det gleder Freddy Kalas seg til å endre på i «Hver gang vi møtes», der han selv prøver seg på blant annet Kristian Kristensens «Tårnet».

Han røper også at han er i ferd med å spille inn et album med denne musikken, som kommer på nyåret en gang.