MusikkPlot

Ny låt fra Inger Nordvik

Den nordnorske artisten Inger Nordvik er snart klar med sitt andre album «Hibernation», og slapp singelen «Go Back» 11. november.

Publisert Sist oppdatert

«Go Back» lener seg, som forgjengeren «Secret», mot den mer folk-pregede siden av Ingers musikk. Hun synger om lengselen man kan kjenne mot kaos og lidenskap, selv i en kjærlighet som har utviklet seg til noe dypt og stødig.

Låta introduseres av et drivende piano- og bassriff, etterfulgt av repetitive gitarer og lekende trommer. Stemmen hennes flyter uanstrengt over selve arrangementet, som på mange måter lener seg mot 70-tallets organiske sound og estetikk.

Hun er født og oppvokst i Harstad og utdannet ved det prestisjefylte Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. Der så hun i utgangspunktet for seg en karriere innen klassisk sang.

En iboende skaperkraft og inspirasjon fra legender som Joni Mitchell og Kate Bush, gjorde likevel at hun senere valgte å stake ut en ny kurs musikalsk. Dette førte til innspillingen av det kritikerroste debutalbumet «Time», utgitt i februar 2020.

Powered by Labrador CMS