Joey Tempest i front med Europe på Tons of Rock på Ekebergsletta i fjor. I år kommer det svenske fenomenet til Operaen. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Europe feirer 40 år – spiller i selveste Operaen

Publisert: 26. januar 2023 kl 09.06
Oppdatert: 26. januar 2023 kl 09.06

­«Time Capsule»-turneen består enn så lenge av 18 konserter i bland annet Sveits, Italia, Tyskland, Storbritannia – og Norge.

Europe lover via pressemeldingen både gamle hitlåter, noen av bandets mindre kjente låter – samt fanfavoritter fra alle gruppas studioalbum.

I 2023 er det altså 40 år siden bandet slapp sitt selvtitulerte debutalbum – og i Norge slår de på stortromma. De besøker rett og slett Operaen, og datoen interesserte bør merke seg – og starte The Finale Countdown til – er 8. oktober 2023.

Vokalist Joey Tempest hilser og sier via pressemeldingen: «For 40 år siden hadde vi en drøm, og her er vi – 11 album senere. Vi ser fram til å se dere alle i september og oktober for denne unike turneen».

Ved siden av Joey Tempest, er også John Norum (gitar), John Leven (bass gitar), Mic Michaeli (Keyboards) og Ian Haugland (trommer) med på turné-moroa.