Notiser

Kerstin Linden har rollen som Ronja Røverdatter og Birk Borkason spilles av Jack Bergenholtz Henriksson i en nytolkning av Astrid Lindgren-boken.

Ronja Røverdatter-serien er utsatt på ubestemt tid

Det vakte stor begeistring da «Ronja Røverdatter» skulle komme på TV-skjermene i ny tapning. Men nå er serien utsatt på ubestemt tid.

Publisert Sist oppdatert

Flere av høstens store dramasatsinger på Viaplay er utsatt på ubestemt tid, melder det svenske nyhetsbyrået TT. En av dem er «Ronja Røverdatter», som skulle hatt premiere sent i 2023 med Pernilla August, Vera Vitali, Krista Kosonen og Johan Ulveson på rollelisten.

– Foreløpig vet vi ikke hvilke av dramatitlene som vises neste år, sier Viaplays pressesjef Susanne Nylén til TT.

Viaplay meldte tidligere i år at de har startet en gjennomgang av hele driften. I tillegg til en reduksjon i bemanningen, rammes også flere dramaserier som skulle hatt premiere høsten 2023.

– Det er ingen hemmelighet at Viaplay Group har økonomiske utfordringer. Fremover vil vi ikke ha samme hyppige frekvens på egne dramapremierer som før, sier Nylén.

Ifølge pressesjefen ligger alle titler på bordet for gjennomgang med tanke på premierer fremover, og at utover det har man ikke noen beskjed å komme med.

Nylén utelukker ikke at andre aktører kan komme til å overta eller kjøpe visse av seriene, som ifølge TT også omfatter blant annet norske «I kjærlighetens navn», om en norsk pornofamilie anno 1970-tallet med Maria Bonnevie, Jakob og Jonas Oftebro og Trond Espen Seim på rollelisten.

Strømmeeksperten Jonas Birmé, som SVT har snakket med, utelukker ikke at flere av seriene kan komme til å bli lagt ned om man ikke finner kjøpere.

Powered by Labrador CMS