Notiser

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å bidra til en liten flik av nyMusikks historie og utvikling, sier nyvalgt styreleder Tone Tjemsland.

Tone Tjemsland er ny styreleder i nyMusikk

Carte Blance-direktør Tone Tjemsland er valgt som ny styreleder i nyMusikk. Tjemsland overtar vervet etter Ida Lykken Ghosh, som har vært styreleder siden 2019.

Publisert Sist oppdatert

­– Jeg har et langt og nært forhold til nyMusikk, helt siden jeg som ung musikkstudent både var utøver og publikum på nyMusikks konserter, sier Tone Tjemsland.

Under nyMusikks landsmøte i mars 2023 ble hun valgt som ny styreleder etter Ida Lykken Ghosh, som har hatt vervet siden 2019. Ghosh fortsetter i styret som varamedlem.

Tone Tjemsland har vært direktør i Carte Blanche siden 2008 og er bosatt i Bergen. Hun har tidligere blant annet arbeidet som rådgiver i Bergen kommune med ansvar for musikk, scenekunst og elektronisk kunst og ledet arbeidet med å utarbeide Bergen kommunes handlingsplan for det profesjonelle kunstfeltet: «Kunstbyen Bergen 2008 – 2017».

Tjemsland har også vært ansatt som daglig leder i dansekompaniet Kreutzerkompani, som produsent i Jo Strømgren kompani og var programkoordinator for scenekunst og musikk i Kulturby Bergen 2000. Hun har blant annet hatt styreverv i Borealisfestivalen og Norsk teater- og orkesterforening.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å bidra til en liten flik av nyMusikks historie og utvikling, sier Tjemsland.

Powered by Labrador CMS