Her er «Jo Nesbøs Harry Hole» i gang med innspilling på Carl Berner i Oslo i juni. Foto: Javad Parsa / NTB
Her er «Jo Nesbøs Harry Hole» i gang med innspilling på Carl Berner i Oslo i juni.

Sterk rolleliste i Netflix-satsingen på Harry Hole

En rekke av Norges mest prominente skuespillere blir å se i Netflix-storsatsingen på Jo Nesbøs Harry Hole.

Publisert

Mandag morgen offentliggjorde strømmetjenesten resten av rollelisten, etter at de i mai måned viste fram hovedrolleinnehaverne Tobias Santelmann som Nesbøs legendariske bokhelt, Joel Kinnaman i rollen som Tom Waaler og Pia Tjelta som Rakel.

På rollelisten står også Anders Baasmo Christiansen, Kåre Conradi, Atle Antonsen, Henriette Steenstrup, Fridtjov Såheim, Kristoffer Joner, Ingrid Bolsø Berdal, Linn Skåber, Agnes Kittelsen, Frank Kjosås, Oddgeir Thune, Henrik Mestad, Ingar Helge Gimle og Helge Jordal.

Også Eili Harboe, Nader Khademi, Manish Sharma, Jonas Strand Gravli, Ågot Sendstad, Maja Christiansen, Ravdeep Singh Bajwa og Eirik Hallert blir å se i «Jo Nesbøs Harry Hole», som er den endelige serietittelen.

Også et fint knippe svensker er om bord, som Peter Stormare, Simon Berger, Ellen Helinder og Kelly Gale, sammen med danskene Jesper Christensen og Sonni Lindberg.

Øystein Karlsen har fått regissørselskap av svenske Anna Zackrisson, som hadde regi på «I dine hender» og «Helikopterranet». Manuset er det Jo Nesbø selv som har ført i pennen.

Innspillingen startet allerede i mai, og Karlsen kalte produksjonen, som er den største «Dag»- og «Exit»-regissøren har vært med på, for «et omreisende sirkus» med 80 i crewet i tillegg til skuespillerne.

Premieren på første sesong med ni episoder står i 2026, ifølge Netflix.

Powered by Labrador CMS