Sånn endrer datingsider kulturen i Norge

av: MadEye Digital ApS
Publisert: 26. januar 2022 kl 12.24
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Hvis man ser på datingsidene, er det ikke akkurat mangel på kunder, og ifølge Tiamly.com er det rik mulighet for å kunne finne kjærligheten på nett. Dette er det mange som benytter seg av, og det er rekordmange som i dag finner kjærligheten via datingsider som denne.

Det å date på nett har gitt oss muligheten til å møte folk vi ikke hadde møtt i virkeligheten, og par som ellers aldri hadde funnet hverandre får muligheten til å leve lykkelig sammen. Det har blitt en så integrert del av kulturen vår at vi nesten ikke setter spørsmåltegn ved det lenger, men som alt vi gjør på nett, er heller ikke det å date på nett helt problemfritt.

En motbevegelse

Til tross for at det finnes mange beviser på at det går an å finne kjærligheten på nett er det likevel mange som velger å ikke bruke disse nettbaserte tjenestene i jakten på kjærligheten. Og det er faktisk noen viktige poenger i hvorfor de velger å ikke gjøre dette. Det at vi bruker nettet i jakten på kjærligheten er nemlig ikke noe som beskytter oss mot den måten vi generelt oppfører oss på nettet, som på mange måter kan sies å være en radikalisering sammenlignet med når man står ansikt til ansikt med noen.

Det å date på nett gjør også at mange føler at det er vanskeligere å velge noen å knytte seg til, eller at det blir vanskeligere å møte noen i virkeligheten fordi folk generelt sett ikke har oppmerksomheten sin der lenger. Datingsider er likevel en stor og viktig utvikling som hjelper mange med å finne kjærligheten, og de strømningene som vi ser i kulturen er det viktig å jobbe med, for disse dukker ikke bare opp når man dater på nett, men i alle mulige andre sammenhenger der vi ferdes på nett også – dette er noe vi skal til livs uansett hva, og vi kan godt nyte muligheten til å date på nett imens!

Viktig å huske på

Det å date på nett burde skje på akkurat samme måte som man gjorde det før – med respekt, høflighet og oppmerksomhet på hva den andre fortjener. Det å være ærlig og tydelig er akkurat like viktig på nett som det er i virkeligheten, og med noen gode retningslinjer blir alles opplevelse bedre, så kos deg!